streda 18. marca 2015

Inšpirácie na jarné outfity- Spring outfits ideas! ♥


Ahojte dievčatá!
Keďže jar sa nám blíži, rozhodla som sa urobiť trošku netradičnejší príspevok ktorý ste doposiaľ u mňa nevideli a tým je príspevok s inšpiráciami na jarné outfity! Outfity som vytvorila cez stránku polyvore kde ma môžete aj nájsť na mojom profile a tak aj sledovať moje outfitové "výtvory" a inšpirácie.

1. Outfit č. 1
Prvý outfit som zvolila taký športovejší, jednoduchá kombinácia ľahko-kombinovateľných denimových prvkov, sivého trička, botasiek a čierneho batochu pôsobí naozaj klasicky a na prvý pohľad si myslím, že zaujme.


2. Outfit č. 2
Outfit číslo 2 som zvolila už taký viac jarnejší na teplejšie dni. Veľmi sa mi páčia šaty s kvetovaným vzorom, ale aj kombinácia ostatných prvkov a rúžu.


3. Outfit č. 3
Outfit číslo 3 je opäť jednoduchý ako outfit číslo 1. Na tomto outfite mi prišla zaujímavá najmä tá kabelka ktorá sa mi bezpochýb hodí na jar! :)


4. Outfit č. 4
Tento outfit príde na prvý pohľad taký "vyletnený" ale keď si dáte na vrch svetrík, bude to pôsobiť hneď tak jarnejšie. Hrozne sa mi páči tento štýl v kombinácií s podkolienkami a teniskami.



5. Outfit č. 5
Tento outfit som zvolila viac menej elegantnejší. Do oka mi hneď padla "kráľovská" modrá a rozhodla som sa, že ju skombinujem s bielou, pretože tieto dve farby dokopy mi proste úplne sadnú :) Páčil sa mi aj zaujímavý vzor na sukni, ktorý pôsobí vážne luxusne :) 


Dúfam, že sa Vám tento príspevok aj samotné outfity páčili :)
 Ktorý outfit sa Vám páčil najviac? :)
Radoslava♥

4 komentáre:

  1. Ten první a poslední je dokonalý! :3 Úplně se v tom vidím! :)
    https://janetsonrisa.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj mne sa veľmi páčia a ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása ♥ :)

      Odstrániť
  2. ten 1. a 4. outfit je skvelý :))
    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť