utorok 7. apríla 2015

Obľúbenci- MAREC 2O15 | Favorites- MARCH 2O15



Ahojte dievčatá! :)
Keďže marec nám ubehol ako voda, opäť prichádzam s článkom obľúbenci! :)

Opäť začínam s obľúbeným produktom na oči. 
Nebola by som to ja, keby neostanem u tej naj riasenky od Maybelline, ktorú tu mám opäť (viac o nej sa dočítate v predchádzajúcich obľúbencoch)
Avšak mám tu 2 produkty a ďalšiu tu mám riasenku od Essence- All eyes on me, ktorá je tiež vážne dobrá. Tieto 2 riasenky som navzájom konbinovala, Maybelline na vrchné riasy a Essence na spodné. Naozaj mi takto pasovali a som s nimi naozaj spokojná. :)




Ďalší tu mám obľúbený produkt na pery. Mám tu iba 1 produkt, ktorý som si za poslednú dobu obľúbila a tým je tento balzám od NYC (New York Color). Na perách vydrží tak priemerne cca 2-3 hodinky a hrozne sa mi páči jeho jemnučká korálová farba! :)


Z kategórie obľúbený produkt na líčka tu mám túto lícenku. Neviem vám povedať odkiaľ je, lebo som ju dostala, ale som s ňou naozaj spokojná a za tento mesiac som si ju obľúbila :) A keďže som cez zimu a vlastne aj začiatkom jari bledá, tak mi táto lícenka dodá viac farby :)



Za marec tu mám z kategórie obľúbený produkt na tvár tento krycí krém z ORIFLAME v odtieni Light. Musím povedať, že farba mi naozaj sadne a tá vôňa po broskyni je úúžasná! :)

Odtieň: Light


Presúvame sa na kategóriu vôňa. Tentokrát tu mám jeden produkt a tým je táto vôňa z AVONU- Avon Luck. Flakónik vône si myslím, že zaujme na prvý pohľad a pôsobí tak luxusne, hihi :) Samotná vôňa je taká ľahká, jemná a sladučká ♥


Z predposlednej kategórie niečo nemálo z oblečenia tu mám 2 veci. Mám tu takýto svetrík z Tally Weijl, ktorý som proste musela mať. A ďalší kúsok tu mám legíny z H&M, ktoré sú naozaj pohodlné.


Nakoniec tu je kategória hudba. Ako aj minule tu mám opäť 2 pesničky. Obe si myslím, že sú dosť známe a mne osobne sa veľmi páčia :)..




Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil :)
Akí sú vaši obľúbenci za tento mesiac? :)
Radoslava♥

2 komentáre:

  1. Veľmi pekný článok a produkty :) Mojim marcovým obľúbencom sa stal sprchový gél od Yves Rocher :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) myslíš ten kokosový alebo..? :)

      Odstrániť