nedeľa 30. novembra 2014

❅Winter must-haves❅



Ahojte dievčatá!
Dnešný príspevok budú moje must- haves kozmetické produkty na túto zimu, bez ktorých by som sa určite nezaobišla.

Začnem asi mojimi najväčšími nutnosťami a tými sú balzámy na pery. V mojom prípade sú to dva- jeden klasický od Labella a druhý Baby Lips od Maybelline. Cez zimu mávam suché pery takže tieto balzámy mi pery jemne hydratujú a zabránia tak aj popraskaniu pier.


 V poslednom čase si častejšie upravujem obočie. Neupravujem si ho tak radikálne pretože by som sa s iným obočím ako mám snáď ani nevedela predstaviť, obočie si iba jemne dofarbujem a preto mi nedalo v tomto príspevku nespomenúť set na úpravu obočia. Tento môj je od Essence a je vážne skvelý, môžem Vám ho len vrelo odporučiť! :)


Moja ďalšia nutnosť je určite korektor. Poznáte to, sem tam sa objaví nejaká nedokonalosť a korektor je vtedy nevyhnutný. Tento korektor som vyhrala u MirksBeauty. Je skvelý, vždy mi pomôže zakryť aj tú najviditeľnejšiu nedokonalosť.


Ďalšou viacmenej nutnosťou je určite riasenka. Obľúbila som si túto od Maybelline GREAT LASH, ktorá riasam dodá objem a jemne ich predĺži.


 Púder používam vždy vtedy, keď sa lesknem a preto ho mám vždy pri sebe.


Tak ako aj moje pery, tak aj moja pleť je cez zimu extrémne suchá a preto mojou ďalšou nutnosťou je určite krém. Ja osobne používam baby krém od Nivei pretože je k pokožke jemný a nieje parfemovaný! Cez zimu mi pomáha najviac.


Mojou určite nutnosťou je nejaký parfém. Používam tieto 2 toaletné vody od AVONu, ktoré zbožňujem! ♥




Dúfam, že sa Vám dnešný príspevok páčil! :)
Dajte mi dole do komentárov vedieť, aké sú Vaše "must-haves" cez zimu. :)
Radoslava♥

5 komentárov:

  1. Určite balzámy ale ja ich každý rok striedam a potom rôzne telové mlieka na vysušenú pokožku. Odporúčam Beyoncé-Pulse NYC Body lotion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za komentár. Milujem vôňu či už Beyoncé parfúmov ale aj telových mliek nakoľko som už dávnejšie jedno mala :)

      Odstrániť
  2. Nemáš za čo ty máš krásny príspevok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow :) super :)
    Bardzo mi się podoba :)

    OdpovedaťOdstrániť