piatok 10. júla 2015

Favorites- JUNE 2O15 ♥


Ahojte dievčatá! :)
Prv než začnem, och! Je to naozaj neskutočné, že mi na blogu ukazuje 18 000 zhliadnutí, za 2 dni, odkedy som pridala na blogu posledný článok, tak mi pribudla ďalšia tisícka! Ďakujem a nemám slov! ♥ Teraz, ale späť k článku.

Dúfam, že si naplno užívate prázdniny, keďže počasie nám naozaj praje! Dnešný článok sú júnoví obľúbenci! :)

Obľúbený produkt na oči.
Ako každý článok s obľúbencami, začínam obľúbeným produktom na oči. Chcela som vyskúšať niečo nové, tak som si kúpila túto riasenku od Essence a priznám sa, že iba málokedy si kupujem riasenky práve od tejto značky. Táto riasenka Get Big Lashes nieje síce nová na trhu, ale keďže ma celkom dosť zaujala, hlavne tým kartáčikom, tak som si ju kúpila a túto kúpu rozhodne neľutujem! Za tento mesiac som ju používala naozaj často a musím povedať, že na riasach vydrží dlho. Dala som si ju ráno o takej 7:30 keď som išla do školy a večer, keď som sa odličovala, tak ešte stále držala, čo sa naozaj čudujem nakoľko jednu špirálu ktorú som si od Essence dávno kúpila tak vydržala sotva do poobedia.. Ak teda hľadáte lacnejšiu variantu dobrej riasenky, túto vám môžem naozaj odporúčiť pretože kvalitou, síce nie výdržou by sa mohla rovnať aj riasenkam od Maybelline a to stojí len 2,49€! :)


Obľúbený produkt na pery.
Za tento mesiac som si najviac obľúbila tento balzám a lesk na pery, balzám značky Kiss Me je vlastne jelení loj, pretože som mala dosť suché pery. Pery hydratuje, jemne farbí, pekne vonia a aj celkom chutí :D A lesk, ktorý mám z H&M jemnúčko farbí, dodá lesk a čo je úplne najlepšie, nelepí! :)


Obľúbený produkt na tvár.
Z tejto kategórie tu mám miniatúru bb krému od Rimmel. Make-up nepoužívam, najčastejšie iba korektor, avšak odkedy si dávam tento bb krém (nie často) tak som si ho obľúbila. Odtieň mi úplne pasuje, zakryje myslím si, toho dosť a rozmýšľam nad veľkým balením. 
Dala mi ho mamina, takže naozaj neviem odkiaľ je.


***
Kategórie: obľúbený doplnok, obľúbená vôňa som pre tento raz vynechala, pretože som si nič také neobľúbila, striedala som si veci, ktoré v obľúbencoch už boli..:)
***

Knihy.
Z tejto novej menšej podkategórie, ktorá tu nebude často, len tak raz za čas tu mám 1 knihu od Johna Greena- Kam Zmizla Aljaška. Recenziu na ňu si môžete prečítať TU. 


Niečo nemálo z oblečenia.
Z tejto poslednej kategórie tu mám 2 nové veci. Blúzku na štýl "Coachella" som si neskutočne obľúbila. Mám ju z Bershky a úplne som sa do nej zamilovala ♥
Dlho som hľadala nejaké riflové kraťase a keď som objavila tieto v Tally Weijl, tak som neváhala a kúpila si ich. Sadnú mi ako uliate a ešte k tomu sú priliehavé :)





Dúfam, že sa Vám tento príspevok s obľúbencami páčil! :)
Určite mi napíšte dole do komentárov aké produkty, veci ste si obľúbili vy za mesiac jún.

xoxo.
Radoslava♥

6 komentárov:

  1. krásný článek :)
    jinak tato kniha patří k mým nejoblíbenějším :))
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog a třeba se stala i jeho čtenářkou:)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta řasenka za mě určitě ne :( asi mám nějaké divné řasy :( Ale knížka je rozhodně super!

    www.hopeless-girls.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý je zvyknutý možno na iné a ja, keďže mám dlhé riasy tak mne vyhovuje takáto ktorá ich vlastne aj tak rozčeše a aj vzároveň predĺži.. :) Podľa mňa to záleží aj podľa toho tipu riasí. :) Ďakujem krásne :)!

      Odstrániť
  3. tu knižku si chcem prečítať :) pekný článok :)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť