streda 27. mája 2015

♥ What is in my bag! ♥



Ahojte dievčatá!
Vítam Vás po dlhšej dobe pri novom článku. Prv než začnem, chcela by som sa Vám naozaj ospravedlniť za to, že som už skoro mesiac nič nepridala, ale nakoľko som jeden víkend bola v Tatrách, tak sa mi nedalo ako, tam som avšak zistila, že mi nejde nabíjať počítač. Riešili sme to už cez 3 týždne a teraz som dostala novú nabíjačku, aby všetko mohlo fungovať tak ako predtým. Uff, keď sa na to takto pozerám.. očividne mi blogovanie už chýbalo! :) 

Toľko na začiatok a teraz späť k téme! Rozhodla som sa, že Vám napíšem (a aj nafotím) článok o tom, čo sa nachádza v mojej kabelke. :) 
Myslím, že k tomu viac už vravieť nemusím a môžte sa pustiť do čítania. :)

Taakže, toto je moja kabelka. Ak by ste sa pýtali odkiaľ je, mám ju z Deichmannu. Veľmi sa mi páči jej dizajn, priestrannosť, keďže zmestí sa do nej toho dosť a taktiež je taká väčšia (narozdiel o predchádzajúcich kabeliek, ktoré mám).


...A tu je už to, čo sa v nej nachádza...


Prvou, asi najdôležitejšou vecou tu mám telefón. Samozrejme ho využijem vždy keď potrebujem niekomu zavolať, alebo keď chcem niečo odfotiť.


Ďalšou, neodmysliteľnou súčasťou telefónu sú sluchatka. Beriem si ich vždy, keď niekam cestujem aby som sa počas cesty nenudila. Mám ich upevnené gumičkou, pretože sa mi vždy zamotávajú :D


Ďalšou celkom dôležitou vecou tu mám slnečné okuliare, ktoré sú naozaj dôležité pretože chránia vaše oči pred slnečným, UV žiarením.


Potom tu mám kozmetickú taštičku, v ktorej nosím iba také základné veci ako sú balzám a korektor..


Potom tu mám už len veci ako je peňaženka, hygienické vreckovky a vlhčené vreckovky.




Ku kabelke bol ešte takýto remienok, aby som si kabelku vedela dať cez plece.



Behom niekoľkých dní pribudne na blogu článok s obľúbencami- spojila som obľúbencov za Apríl a Máj, pretože som si obľúbila viacero rovnakých vecí a prišlo mi zbytočné robiť zvlášť články o tých istých veciach tak som to takto spojila a myslím si, že takto to bude predsa len lepšie za 2 mesiace a budem tam dávať veci čo som si najviac obľúbila a čo som najčastejšie používala. :) Tak a to je naozaj všetko! :)

Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil.
Budem rada ak mi dáte do komentárov aké nutnosti máte vo vašej kabelke vy!
Radoslava♥

9 komentárov:

  1. Ja v kabelke nosím zrkadlo, rúž, dioptrické okuliare, dážnik a tak podľa toho akú mám kabelku a na akú príležitosť ju mám ;) Dobrý článok chválim :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za komentár :) Presne tak, ale keďže mne sa do kabelky dáždnik nezmestí nosím ho len vtedy, ak viem či bude pršať :D :)

      Odstrániť
  2. Super, konečne si späť! :) Pekný článok, kabelka je veľmi pekná. Ja v kabelke nosím mobil, slúchatká, vreckovky, balzam na pery, tužku na obočie, zrkadlo a pero (ani neviem prečo asi iba keby niečo). :D❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak pozývam ťa na môj blog http://style-makeup-tips.blogspot.sk/ :-)

      Odstrániť
    2. Ďakujem krásne za komentár, aj ja som rada, že už som po tak dlhej dobe konečne späť a budem sa snažiť pridávať príspevky pravidelne :) Myslím, že sú to také tie najdôležitejšie veci a hlavne ten mobil.. :) :D Mimochodom, tvoj blog je naozaj pekný a máš tam dosť zaujímavé články, takže sa idem hneď pustiť do čítania! :)

      Odstrániť
  3. Krásny príspevok Radi :) Ja nosím presne tie isté veci ako ty v kabelke až na tie vlhčené vreckovky. Inak tá kabelka je priam božská!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, Leni ♥ Hah :) ďakujem krásne ♥ :)

      Odstrániť
  4. Pekný článok a tá kozmetická taštička vyzerá úžasne! ♥

    PS: Na mojom blogu prebieha práve giveaway :)
    http://thebeautyworldbysima.blogspot.sk/2015/06/junova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť