utorok 24. novembra 2015

♥ Inšpiruj sa!- Fashion from AMA´s ♥



Ahojte! :)
Dnešný článok bude ďalší z rubriky Inšpiruj sa! ♥ a budú to inšpirácie lookov a outfitov z AMA´s (American Music Awards), ktoré sa konali pred pár dňami. Vybrala som také tie najlepšie, takže myslím, že môžme ísť na to! :)

Selena ♥
Prvou začnem Selenou Gomez, ktorú učite všetci poznáte a zas a raz nesklamala! Na AMA´s zvolila veľmi nežný, ženský look ktorý zakončila naozaj krásnym make-up look-om, ktorý jej absolútne pasoval a taktiež aj úsmevom! ♥

                      


Kylie Jenner ♥
Kto by nepoznal Kylie, je to nevlastná sestra známych Kardashianiek. Kylie vsadila na taký ten "dramatickejší" look, zvolila veľmi zaujímavé šaty s detailami a taktiež lodičky. Mne osobne sa tieto šaty páčia, no neviem či by som si ich niekde vedela na sebe predstaviť. Tento look zakončila jemnučkým make-upom a vyzerala teda naozaj božsky!

                       


Demi Lovato ♥
Demi opäť, tak ako aj Kylie, vsadila na dramatický look, ktorý jej v konečnom dôsledku naozaj pristal. Demi ma na prvý pohľad zaujala najmä účesom, ktorý mi tak-trochu pripomína účesy na štýl z filmu "Great Gatsby". Look zakončila taktiež dramatickým make-upom a tmavo "krvavým" rúžom!

                        

               
Gigi Hadid ♥
Dosť známa modelka Gigi zvolila na odovzdávanie cien dlhé, biele šaty so zlatými detailmi a detailom v oblasti hrudníka. Mala úžasný, jemný make-up a tento look zakončila taktiež jednoduchým účesom, keďže najnovšie má krátke vlasy.

 


Ashley Benson ♥
Tento článok zakončím herečkou Ashley Benson! :) Ashley zvolila zelenomodrý nohavicový "oblek", tento outfit zakončila make-upom, ktorý jej modrým očiam vynikol a pasoval. Vyzerala opäť očarujúco :).

 


 ♥ Koho look sa Vám páči najviac? ♥

Budem rada, ak mi dáte vedieť dole do komentárov. 
xoxo.
Radoslava♥

4 komentáre:

  1. Super článok!!! najviac sa mi páči asi look Demi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najviac sa mi páči Selena (ako vždy), Ashley Benson a Nina Dobrev. Ninu v článku nemáš, no podľa mňa vyzerala nádherne :)))

    http://thebeautyworldbysima.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Simi :-) predsa len, ja som vedela,že som niekoho zabudla dať, Ninu Dobrev..!

      Odstrániť