sobota 10. októbra 2015

♥ Inšpiruj sa!- Autumn outfits to school! ♥



Ahojte! :)
Dnešný článok bude zopár jesenných tipov na outfity do školy! :)
Pôvodne som chcela pridať obľúbencov za 3 predchádzajúce mesiace, no, ale keďže je vonku špatne a svetlo so mnou nespolupracuje, tak som Vám pripravila outfity a obľúbencov si dáme potom. Októbrové počasie zvykne naozaj prekvapovať, raz prší, raz je naozaj škaredo a mňa to unavuje a myslím, že nie len mňa, ale určite aj Vás.. Ja, ale ešte zimu rozhodne nechcem! :D
Tak poďme sa pozrieť na outfity! :)

1.
Pre prvý outfit som zvolila veci v ktorých Vám rozhodne nebude zima. Koženú bundu, džínsy so síce roztrhanými kolenami, ale kľudne si pod ne môžete vziať silónky, burgundy tričko s dlhým rukávom a s naozaj zaujímavým detailom takou "sukničkou", opäť, burgundy čižmy a batôžtek.


2.
Druhý outfit som zvolila ešte na tie krajšie a teplejšie dni, no samozrejme sukňa pod ktorú si nezabudnite dať pančuchy, tričko opäť s dlhým rukávom, čierny batoh a taktiež aj čižmy na takej vyvýšenej platforme, burgundy rúž naozaj vhodný a presný na jeseň.


3.
Tretí outfit je už naozaj taký teplejší, povedala by som aj, že vhodný na začiatok zimy. Džínsová bunda, ktorá je z vnútra "zateplená", opäť tričko s dlhým rukávom, high-waisted džíny, čižmy, jemný šál a nakoniec čiapka.


4.
Tento outfit je v spojení 3 rôznych farieb, ktoré, ale podľa mňa k sebe pasujú! Biele high-waisted džíny, burgundy svetrík, bielo-zlatý backpack, ktorý dodá outfitu ten správny kontrast, čierna biker bunda a nakoniec topánky, zvolila som Nike roshe run. Cez teplejšie dni sa tento outfit dá naozaj využiť. :)

5.
Konečne! V tomto poslednom outfite niet čiernej farby, okrem teda čiernych legín. Rozhodla som sa teda vynechať čiernu farbu a staviť na bledšiu hnedú do ktorej som skombinovala semišové čižmy, kabátik, károvaný šál a sveter s rôznymi vzormi.


Ktorý z týchto outfitov je váš obľúbený, ktorý vás zaujal najviac?

Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil :)
xoxo.
Radoslava♥

4 komentáre:

  1. Všetky outfity sú nádherné! Mňa najviac zaujal ten posledný. Je veľmi pekný a taký typicky jesenný. Veľmi sa mi tiež páči tretí a aj druhý outfit.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezké outfity! Mě se moc líbí ten kabát u posledního outfitu :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť