piatok 17. apríla 2015

♥ Recenzia | EOS Strawberry Sorbet ♥



Ahojte dievčatá!
Ako som Vám sľúbila v predošlom článku, tento článok bude recenzia na EOS balzám, ktorý je už dostupný aj u nás na Slovensku. Recenziu, ako každú som si rozdelila na jednotlivé kategórie: balenie, farba, do tejto recenzie som sem pridala špeciálne aj chuť (vymenila som ju s pigmentáciou), výdrž, cena a celkový dojem. Inak práve teraz som zistila, že dlho nepribudla na blogu žiadna recenzia, takže to teraz napravím :) Myslím si, že to je na začiatok všetko a tak môžme ísť na recenziu! :)

Balenie
Balenie sa mi veľmi páči, je ružové, čomu teda odpovedá aj názov. Príde mi celkom pevné, takže uvidíme a celé je také menšie, čo mne teda vyhovuje lebo EOS môžem so sebou všade brať a nemusím sa obávať, že sa mi niekde nebude zmestiť.


Farba
Ako každý EOS balzám, aj tento je bezfarebný. 


Chuť
Do momentu, keď som si tento balzám kúpila, som priznám sa naozaj nevedela, že chutí :D Chuť je sladučká, opäť podľa názvu jahodová a úplne dokonalá :3

Výdrž
 Ráno, keď som išla do školy som si ho naniesla a keď som prišla zo školy domov čo bolo tak o 6 hodín tak som ho ešte cítila, ale len mierne, pretože som si ho medzitým naniesla takže výdrž sú také 2-3 hodiny.
Keď som išla spať tak som si ho dala tiež a ráno som mala úplne jemné pery, ale balzám som necítila.

Cena
Budem sa opakovať z predošlého príspevku :)- Cena balzámu je 7,99€ čo nieje celkom lacná záležitosť, ale zoberte si, že doposiaľ boli dostupné tieto EOS balzámy iba cez ebay, rôzne e-shopy alebo v Amerike, takže aj keby ste objednávali cez e-shop platili by ste rovnakú, možno aj vyššiu cenu :)

Celkový dojem
Keďže tá výdrž nieje 100% tak dávam tomuto balzámu 93%, keďže som spokojná s tým, že balzám Vám hydratuje pery, ale to je len môj objetívny názor :D :)


Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil.
Môžem Vám tento balzám doporučiť, lebo som s ním spokojná, aj vďaka tej hydratácií :)
Radoslava♥

Krásny víkend! :)

6 komentárov:

  1. Na balzám EOS jsem se už několikrát zaměřovala, například když jsem v zahraničí apod. ale nikdy mě úplně nepřesvědčil na to, abych si ho koupila. Tvoje recenze je super, moc se mi líbí, že to neopěvuješ chválou jenom proto, že je to známá značka a tak prostě musí být úžasná! :D

    Klára z NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) áno, niekedy aj tie najviac "prechvaľované" balzámy niesú vždy 100% :D :)

      Odstrániť
  2. Balzám EOS, jsem ještě neměla příležitost vyzkoušet, ale co nejdřív budu muset. :) Jinak moc pěkný článek a i blog :) http://luccyablog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. EOS mám aj ja a neviem si ho vynachváliť :) veľmi som s ním spokojná
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za komentár! :) Tento týždeň som ho naozaj často používala, vlastne aj mesiac, tak ho určite zaradím do obľúbencov :)

      Mimochodom, máš úplne krásny blog! ♥ :)

      Odstrániť