sobota 31. januára 2015

Obľúbenci- JANUÁR 2O15 | Favorites- JANUARY 2O15

Ahojte dievčatá!
Dnešný príspevok budú moji obľúbenci za január 2O15! Je to vlastne nová “séria” článkov na aké nieste u mňa zvyknutí. Takéto články budem robiť každý mesiac, vždy na konci. Za tento mesiac som si toho až-tak neobľúbila, ale našlo sa zopár jedincov.. :)
Rozdelila som si do to jednotlivých kategórií, ktorých behom roka určite pribudne :)
 Vopred upozorňujem, že z kozmetiky tu toho mám strašne málo.

Začnem teda obľúbeným produktom na oči a tým je asi najviac spomínaná riasenka na mojom blogu a tou je Great Lash od Maybelline. Túto riasenku úplne najviac zbožňujem, riasy mi pekne rozčeše a dodá im ten správny objem. Ako sa na to teraz pozerám, tak by som mala prejsť na inú, hehe. 


Ďalší je tu obľúbený produkt na pery! :)
Nedá mi nespomenúť lesk od Victoria´s Secret. Tento lesk som si naprosto zamilovala! Farba tohto lesku je jemne ružová s ľahkým shimmerom a na perách vyzerá božsky! :)
Je v odtieni Strawberry Fizz a dokonca aj chutí ♥ :)



Potom je tu obľúbená vôňa a tou je tento parfém Seleny Gomez. Táto vôňa vonia neuveriteľne, taktiež aj flakón vyzerá naozaj perfektne a myslím si, že ohúri nejedného človeka! ♥ Keďže nie som dobrý opisovateľ vôní, tak som si našla niečo o tejto vôni na internete. 

Hlava
pomaranč, ananás, malina, broskyňa

Srdce
pižmo, černice, frézia

Základ
jantár, vanilka, čokoláda, kokos



Ďalším obľúbencom je tu niečo nemálo z oblečenia.
V poslednom čase som si veľmi obľúbila nosiť svetríky. Keďže milujem H&M a tam práve najčastejšie nakupujem, všetky tieto 3 svetríky sú práve odtiaľ. 




A nakoniec tu mám obľúbenca z kategórie hudba. Tento mesiac som si obľúbila tieto 2 pesničky, ktoré dá sa povedať, počúvam non-stop.



Dúfam, že sa Vám tento príspevok páčil :)
Časom určite pribudne aj viac kategórií z tejto rubriky.
Radoslava♥

4 komentáre:

  1. Na tú maskaru som už pozerala ale nie som si istá kúpou, môžeš mi ju odporučiť? :)
    www.adolescenters.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je vážne skvelá a myslím si, že za tú cenu (čo je cca 4€) sa to vážne oplatí. Riasy ti prirodzene predĺži a dodá im taký objem.. čo sa mi taktiež na nej páči, je aj to, že riasy prečeše a s výdržou som taktiež spokojná :)

      Odstrániť
  2. Neskutočné vecičky - tie svetríky sú úžasné. Myslím, že som sa zamilovala do toho parfému <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Leni! :) Ten parfém je úplne úžasný a ten obal.. och! ♥ A to nehovorím o výdrži, cez deň som voňala celý deň.. :)

      Odstrániť